Välkommen in till oss på Mekonomen Birger Jarl

Välkommen in till en personlig och seriös bilverkstad i Vasastan, i hjärtat av Stockholm. Vi kan hjälpa dig med de flesta av dina bilbekymmer oavsett bilmärke. Vi håller hög standard och erbjuder tjänster till ett bra och rimligt pris.

Birger Jarlsgatan 97

Vasastan – Stockholm City

Vår bilverkstad ligger på garageplanet på Birger Jarlsgatan 97. Lämna in din bil hos oss och slipp åka långa sträckor kommunalt för att ta dig från/till arbete eller bostad.

Hos oss kan du vara säker på att din bil får bästa service till ett bra pris. Vi lyfter inte en skruv förrän du har godkänt det prisförslaget vi har gett dig för att ge dig som kund en extra trygghet. Vill du veta mer om vår verksamhet eller vill ha prisuppgifter? Ring eller mejla oss.

Vi servar alla bilmodeller

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad! Vår ambition är att du som bilägare ska känna dig trygg och nöjd med din bil. Vi ser därför till att den tekniska biten är i toppskick så kan du fokusera på annat!
Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde.

Har du en Digital servicebok så kan vi även fylla i dessa för alla bilmärken!

Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

Öppettider

Måndag – Torsdag:  08.00 – 17.00
Fredagar:  08.00 – 15.00

Lunchstängt:  11:00 – 12:00
Lördag – Söndag: Stängt